Asociación de Profesores de Español de Finlandia

JÄSENKIRJE 2/2013

SYYSKOKOUS 2013

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään Helsingissä lauantaina 26.10. klo 12:00–16 Otavassa, Uudenmaankatu 10-12. Kokouksen yhteydessä Otava tarjoaa lounaan ja esittelee ¡Dime!-sarjan uudistusta sekä uuden kielioppinsa. Lounas tarjoillaan klo 12.

Kokouksen asialistalla on yhdistyksen viimeaikaisen sekä tulevan toiminnan esitteleminen ja uuden hallituksen valinta kaudelle 2014–2015. Esityslista on myöhemmin nähtävissä jäsensivuillamme www.suomenespanjanopettajat.fi ja Profesfin-listalla.

Ilmoittaudu kokoukseen pe 18.10. mennessä sihteerillemme osoitteeseen mbsavilaakso@gmail.com. Muista ilmoittaa myös mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.

Tervetuloa keskustelemaan ja vaikuttamaan!

 

YHDISTYKSEN TOIMINTA

Perun matka

Kesäkuun alussa 15 yhdistyksen jäsentä aloitti reilun kahden viikon täydennyskoulutusmatkan Peruun. Limassa osallistuimme La Univerdad Católican ja yhdistyksen yhteistyössä järjestämään seminaariin “El español en el contexto peruano”. Matkan aikana ehdimme myös tutustua Perun monipuoliseen ja rikkaaseen kulttuuriin, historiaan ja luontoon.

 

Paneelikeskustelu ”Diferencias culturales”

Yhdistys järjesti 27. 9. Aalto-yliopiston sekä Chilen, Espanjan ja Meksikon suurlähetystöjen kanssa paneelikeskustelun, jonka teemat vaihtelivat taloudesta naisen asemaan yhteiskunnassa. Tapahtumaan osallistui 85 eri oppilaitosten ja yliopistojen opiskelijaa ja opettajaa.

 Suunnitelmia vuodelle 2014

Parin viime vuoden aikana yhdistys on järjestänyt La Fiesta del Español-tapahtuman elokuva-näytöksineen sekä kirjoituskilpailun, jonka palkinto on jaettu Kirjan ja ruusun päivänä (25.4.2014).

Tapahtumat on koettu onnistuneiksi ja niitä on toivottu järjestettävän jatkossakin.

Uuden hallituksen valinta

Syyskokouksessa valitaan uusi hallitus kaudelle 2014–1015, ja toivommekin runsasta osanottoa tähän tärkeään tapahtumaan. Nykyinen hallitus on iloinen voidessaan kertoa, että Suomen espanjanopettajat ry:llä on vakiintunut asema ja toimiva yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Hallitus kutsuu kaikki uudet hallitustyöskentelystä kiinnostuneet jäsenet mukaan valintaan!

Tapaamisiin syyskokouksessa!

Carmen Lehtonen

Comentarios cerrados.