Asociación de Profesores de Español de Finlandia

Concurso Literario 2012/ Kirjoituskilpailu 2012

No hay traducciones disponibles.

Kirjoituskilpailu 2012

Suomen espanjanopettajat ry

Yhdistys järjestää keväällä 2012 kirjoituskilpailun kaikille espanjanopiskelijoille.

Kilpailussa on neljä sarjaa: ala-aste, yläaste, lukio (myös aikuislukiot) ja aikuisopetus. Kilpailuun voi lähettää lukuvuoden 2011-2012 aikana tehtyjä kirjoitelmia. Kirjoitelman pituus saisi olla korkeintaan 250 sanaa. Kukin opettaja voi lähettää yhdistykselle enintään 5 kirjoitelmaa / sarja. Töitä ei pidä kirjoittaa puhtaaksi, vaan ne lähetetään alkuperäisessä asussaan. Raatia ei haittaa, jos töistä löytyy opettajan korjaus ym. merkintöjä. Myös valokopio kirjoitelmasta käy. Kirjoitelmaa kirjoittaessa apuvälineitä saa käyttää (esim. sanakirjat), suora kopiointi on kielletty.

Kussakin sarjassa jaetaan kirjapalkintoja. Lisäksi varataan mahdollisuus palkita espanja omana äidinkielenä opiskelevia oppilaita. Palkittujen kirjoitelmien laatijat saavat myös todistuksen palkinnostaan. Myös voittajien opettajat palkitaan. Kirjoitusten parhaimmistoa julkaistaan myös boletín- lehdessä.

Sarjat ja kirjoitelmien aiheet:
Ala-aste: mis amigos tai mis padres
Ylä-aste: Que quiero ser de mayor tai  mis fines de semana
Lukio (myös aikuislukiot): El viaje de mis sueños
Aikuisopetus: Mi comida favorita

 

Kilpailuaika päättyy 16.3.2012. kello 16.00. Kirjoituskilpailuun hyväksytään kirjoitelmat, jotka ovat saapuneet kilpailun päättymisaikaan mennessä oheiseen osoitteeseen. Kilpailun voittajat julkaistaan 10.4.2012. Voittajille ja heidän opettajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti. Palkinnot jaetaan tilaisuudessa, jonka ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kirjoitelmat lähetetään osoitteeseen:

Carmen Lehtonen, Sotkatie 8

01450 Vantaa

Varmistathan, että jokaisesta lähetetystä kirjoitelmasta löytyy kirjoittajan nimi, yhteystiedot sekä koulu. Lisätietoja: carmen.lehtonen@eduvantaa.fi , bbdelbarrio@gmail.com , annukka.kosonen@edu.hel.fi

Comentarios cerrados.