Asociación de Profesores de Español de Finlandia

Digitaalista pedagogiikkaa kieltenopettajille

Suomen espanjanopettajat ry järjestää etäkoulutuksen: 

Digitaalista pedagogiikkaa kieltenopettajille 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan etänä tapahtuvasta kielten opetuksesta. Kahden 90 minuutin session aikana keskitytään opetustunteihin, joita järjestetään esim. Teamsin, Zoomin, Google Meetin tai vastaavan kautta.

Koulutus on kaksiosainen, mutta voit osallistua halutessasi vain toiseen päivään. Koulutus järjestetään Teams-ympäristössä.

Osa 1 – pe 30.10. klo 17.00-18.30

Tämän työpajan päätteeksi sinulla on takataskussa muutama idea siitä, kuinka voit hyödyntää live-tuntiympäristöä (Zoom, Teams, Google Meet tms) mielekkäästi ja oppijoille hyödyllisesti.

Osa 2 – la 31.10. klo 10.00-11.30

Tämän työpajan päätteeksi tiedät pari uutta tapaa osallistaa oppijoitasi live-tunneilla. Osallistamalla vältät luentomaiset ‘puhuva pää’ live-tunnit ja oppijasi maksimoivat oman harjoitteluaikansa.

Kouluttajana toimii Marja Juhola. Marja kouluttaa aikuisia lähinnä pääkaupunkiseudulla. Hänen lempiaiheitaan ovat englannin kieli, academic skills ja kaikki opettajuuteen, oppimiseen ja opettamiseen liittyvät asiat. Voit lukea lisää Marja blogista:

ELTBerry | Teaching and Learning

Ilmoittaudu koulutukseen näin:

Lähetä nimesi ja sähköpostiosoitteesi sähköpostiimme espanjanopettajat@gmail.com

viimeistään 29.10. klo 18.00. Otsikoi ilmoittautumisesi “ilmottaudun digikoulutukseen”. Osallistujille lähetetään linkki koulutukseen hyvissä ajoin ennen koulutusten alkua.

Koulutus on maksuton Suomen espanjanopettajat ry:n jäsenille.

Jos haluat liittyä jäseneksemme, se tapahtuu maksamalla 20 € tilillemme FI94 1555 3000 1020 54. Merkitsethän viestikenttään koko nimesi ja osoitteesi jäsenrekisteriä varten.

 

 

Comentarios cerrados.